NIEUWSShure

Shure introduceert nieuwe serie microfoons voor beginnende muzikanten


Redactie HiFi.nl | 23 januari 2015 | Shure

Shure presenteert een nieuwe lijn van PG ALTA microfoons die gericht zijn op mensen die willen beginnen met muziek maken. De instapmodellen maken het volgens het merk mogelijk om direct als een professional te klinken en zijn specifiek afgestemd op het geluid van verschillende instrumenten.

Twee van de microfoons zijn bedoeld voor vocalisten: de PGA48 is voor spraak en karaoke-toepassingen, de PGA58 is voor lead- en backing vocals. De PGA57 is ontworpen voor de elektrische gitaar en bas, terwijl de PGA81 zich richt op gebruik met een akoestische gitaar of violen.

De PGA98H is voor het reproduceren van live geluid of het opnemen van blaasinstrumenten. Voor de drummers en percussionisten is er de PGA52 voor kick drums en de PGA56 voor snares en toms, die ook beschikbaar zijn als onderdeel van een complete drumkit. De nieuwe PGA98D is de optie voor drums en percussie in live- of opname-toepassingen.

 

Als laatste is er de PGA27, een all-rounders voor zowel vocalisten als instrumenten. De PG Alta microfoons zijn beschikbaar in de lente van 2015. Hoewel Shure de serie omschrijft als "instap" zijn er nog geen prijzen bekend gemaakt.

EDITORS' CHOICE