NIEUWSLinn

Beter Beeld & Geluid introduceert streaming met Sweet Streams-show


Redactie HiFi.nl | 06 februari 2015 | Linn
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 02 februari 2015

Beter Beeld & Geluid in Hilversum organiseert in februari een luistershow met Linn, maar ook Beter Beeld & Geluid in Zevenbergen heeft een evenement in petto. Op 7 februari vindt daar de zogeheten "sweet streams"-show plaats, waarbij een workshop meer duidelijkheid zal scheppen omtrent het volgens de winkel nog altijd vrij abstracte concept van streaming.

Alle mogelijkheden wat betreft streaming zullen die middag uit de doeken worden gedaan. Er zal muziek gestreamed worden door middel van Linn netwerkspelers, maar daarnaast komen ook alle streaming mogelijkheden op het gebied van films, games, TV, radio, YouTube, Netflix en Spotify aan bod.

Er zal verteld worden over de basisbeginselen van streaming met behulp van een uitgebreide, maar zeer makkelijk te volgen presentatie. Ook is er speciale aandacht voor de gloednieuwe online streamingdienst Tidal en kunnen er volop vragen gesteld worden over alles wat met streaming te maken heeft.

De show vindt plaats op zaterdag 7 februari vanaf 13.30 uur. Bezoekers zijn vanaf 13.00 uur welkom om binnen te komen lopen. Beter Beeld & Geluid Zevenbergen is gevestigd aan de Looierij 11 in Zevenbergen. Bekijk ook onze Beter Beeld & Geluid-special en onze streaming-special.

EDITORS' CHOICE