NIEUWSZVox

ISE 2015: ZVox Audio presenteert Soundbases


Redactie HiFi.nl | 09 februari 2015 | ZVox

Bezoekers van de aankomende ISE in de RAI in Amsterdam kunnen op de beurs kennis maken met de Soundbases van ZVox. De multifunctionele apparaten gebruiken aparte speakers voor het center-kanaal en bevatten een krachtige ingebouwde subwoofer. Bluetooth behoort tot een van de vele aansluitingsmogelijkheden.


De geluidsystemen maken gebruik van een linker, rechter en center-speaker. De voor ZVox unieke Voice enhancement-functie, met een techniek ontwikkeld door Audiociens, zorgt voor een heldere spraak-weergave. Voor een optimale geluidsweergave is bij het ontwerp gekozen voor MDF-hout in plaats van het goedkopere plastic.

De sounbases hebben vijf individuele ingangen voor telefoon, iPod, Bluetooth ontvanger, MP3-speler, CD-wisselaar, internet radio en DAB radio. Het display in het voorpaneel toont onder meer de volumeniveau, toonregeling, surround-mode, maar verdwijnt binnen een paar seconden na een aanpassing, zodat er niets blijft knipperen.

De systemen worden aangeboden in vier maten met breedte van 17-inch, 24-inch, 28 "en 36" zodat je zelf kunt kiezen welke het beste onder je televisie past. De Soundbases van ZVox zijn momenteel verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf 200 euro.

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Hifi op budget - tot 50.000 euro
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »