NIEUWSLibratone

Libratone steekt speakers in nieuwe wollen covers


Redactie HiFi.nl | 25 februari 2015 | Libratone

De Deense speakerfabrikant Libratone voegt drie nieuwe kleuren toe aan zijn assortiment met speakerscovers van Italiaanse wol. Het gaat om de kleuren amandelbruin, lavabruin en staalblauw. De covers zijn beschikbaar voor de Libratone ZIPP-, LOOP- en DIVA-speakers.

De speakers van Libratone beschikken over verwisselbare wollen covers zodat gebruikers hun interieur kunnen aanpassen aan de nieuwste trends. De kleuren zijn gekozen door de Deense trends- en designstudio R7B en in sync met de laatste lente-trends op het gebied van interieurdesign en mode. R7B koos het afgelopen najaar ook al drie herfstkleuren voor Libratone.

“Een perfect geluid mag net zo goed gezien als gehoord worden”, vertelt Jan McNair, CEO van Libratone. “Onze nieuwe kleurenlijn bewijst dat speakers ook zacht en decoratief kunnen zijn, in plaats van koude, zwarte dozen. Deze kleuren zijn perfect voor iedereen die zijn huis een neutrale, authentieke look wil geven.”

De covers zijn nu exclusief verkrijgbaar in de webshop van Libratone. Ze kosten 49 euro (ZIPP), 59 euro (LOOP) en 79 euro (DIVA). Lees hier meer over de ZIPP-speaker en de LOOP-speaker.

EDITORS' CHOICE