NIEUWSStassen Hifi

Jubileumjaar bij Stassen Hifi

Redactie HiFi.nl | 02 april 2015

Geen grap, op 1 april 2015 bestond Stassen Hifi zestig jaar. Een jaar lang profiteren klanten van speciaal jubileumvoordeel.





Stassen Hifi
In 1955 begonnen Math Stassen en Chr. Stassen het ingenieursbedrijf Math Stassen N.V.. Dit bedrijf specialiseerde zich in elektrotechnische installaties, automatisering en besturingstechniek. In de jaren zestig startte de ondernemers met de verkoop van audio- en videoapparatuur onder de naam Stassen Hifi in Venlo.



Palazzo
Stassen kocht in 1974 het oude postkantoor van Tegelen. Hier konden klanten hifi-apparatuur kritisch beluisteren en vergelijken. Het ‘Palazzo luisterkasteel’ was een uniek concept. Het luisterkasteel telde ruim 20 luisterruimtes in huiskamersfeer, een bioscoop en concertzaal. In 1980 werden in Palazzo tijdens een persconferentie de nieuwste producten van gerenommeerde hifi-merken gelanceerd.



Uitbreiding
Stassen Hifi breidde haar activiteiten uit, ook online. In 2006 werd in Düsseldorf een opslagruimte gekocht om snellere levering, een groter assortiment en lagere prijzen te garanderen. De verkoop van hifiapparatuur werd verhuisd naar het Palazzo in Tegelen. Om haar klanten te blijven informeren, plaatste Stassen Hifi het grootste touchscreen ter wereld in de etalage van het winkelpand in Venlo.

 


AV Trader
Eind 2011 werd AV Trader opgericht, een webshop gericht op audio- en videoapparatuur. Een jaar later werd Palazzo volledig gerenoveerd en uitgebreid met een aantal luisterruimtes, kantoorruimte, opslag en een servicecenter. Ook werd het eerste gecertificeerde Auro-3D® home theater ter wereld geïntroduceerd.



Jubileumvoordeel
Klanten profiteren tot 31 maart 2016 van jubileumvoordeel. De familie Stassen, de directie en medewerkers van Stassen Hifi bedanken alle klanten, leveranciers en overige relaties. “Dat dit jubileumjaar voor allen een geweldig en onvergetelijk jaar mag worden!”


EDITORS' CHOICE