NIEUWSNaim Audio

Lexicom Multimedia presenteert NAC-N 272


Redactie HiFi.nl | 11 april 2015 | Naim Audio

Op woensdagavond 15 april presenteert en demonstreert Lexicom Multimedia de nieuwe NAC-N 272 streamer/voorversterker van Naim Audio.

De demonstratie start om om 19 uur en eindigt om 21 uur.

Techniek

De nieuwe NAC-N 272 combineert een traditionele analoge voorversterker met digitale techniek. Zo is de voorversterker voorzien van 6 digitale en 2 analoge ingangen. De volumebediening is direct afgeleid van de NAC-S1 (beter bekend als Naim Statement) voorversterker waardoor de bediening geheel digitaal gaat. Wanneer de juiste volumestand is gekozen, wordt er intern overgepakt naar een traditionele potmeter met ladderweerstanden. Het hoofdboard is geheel zwevend opgehangen zodat microfonie geen vat kan krijgen op gevoelige 
onderdelen op de print.De DAC is direct afgeleid van Naim’s topmodel netwerkspeler de NDS. De hoogwaardige interne DAC maakt gebruik van in-house ontwikkelde techniek. Daarnaast is dit het eerste model van Naim dat ondersteuning biedt voor DSD64 streaming via netwerk of USB. Lexicom Multimedia demonstreert met muziek opgenomen met DSD-techniek.

Flexibel inzetbaar
De NAC-N 272 is naar verloop van tijd verder te verbeteren met een keur van Naim eindversterkers en diverse voedingen. Zo is de klant ervan verzekerd dat hij ook in de toekomst kan doorgroeien met het muzieksysteem.

Super Lumina 
Als extra primeur demonstreren wij de nieuwe luidsprekerkabel van Naim. Deze nieuwe kabel is een flinke upgrade t.o.v. de standaard Naim luidsprekerkabel.  

Je vindt Lexicom Multimedia aan de Leidsekade 1 in Leidschendam.
Parkeren kan bij de winkel of in parkeergarage Damplein op 50m afstand. 

MERK

EDITORS' CHOICE