NIEUWSLinn

Audio Artistiek presenteert show rondom Linn Space Optimisation


Redactie HiFi.nl | 01 juni 2015 | Linn

Audio Artistiek in Vries voegde eerder dit jaar Linn toe aan het assortiment en dat gaat deze maand nog een keer gevierd worden. Op zaterdag 6 juni organiseert de winkel een show waarbij Linn's nieuwe Space Optimisation centraal staat.

Tony Franchi van Linn zal persoonlijk aanwezig zijn om alles te vertellen over de nieuwe technologie van Linn. Space Optimisation biedt de luisteraar de mogelijkheid om een Linn DS netwerkspeler te instrueren wat de omstandigheden zijn van de ruimte waarin je luistert. Denk daarbij aan luisterpositie, de afmeting van de ruimte en het materiaal van de wanden.

Space Optimisation corrigeert vervolgens problemen die ontstaan in de ruimte (vaak bij de basweergave) en zorgt voor een betere balans waardoor er meer muziek en een betere geluidskwaliteit geleverd worden. Ook als je de luidsprekers niet optimaal kunt plaatsen.

Tijdens de shows zullen de met de Linn's Exakt technologie uitgeruste Akubarik + Akurate gebruikt worden. De Akubarik actieve 5-weg vloerstaander is voorzien van zes kanalen (versterkers), twee 20 cm basdrivers met cones van glasfiber, een 15 cm midlaag, een 7,5 cm midrange en twee tweeters van 25 mm en 12,5 mm.

De show op zaterdag 6 juni vindt plaats tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Aanmelden kan via Linn of door deze link te volgen. Bekijk ook onze merk-pagina van Linn en onze winkel-pagina van Audio Artistiek.

EDITORS' CHOICE