NIEUWSBose

Bose heeft opvolger voor Soundlink Mini-speaker


Redactie HiFi.nl | 08 juni 2015 | Bose

Bose introduceert een opvolger voor hun compacte Soundlink Mini-speaker. De nieuwe versie luistert naar de naam Soundlink Mini II en is voorzien van verschillende nieuwe functies.

Als eerst belooft Bose dat de Mini II een langere accuduur heeft. Met een volle batterij zou hij een hele dag mee moeten kunnen gaan. Daarnaast maakt het apparaat ook gebruik van Bose' multi-connect functie waarmee je hem verbindt met je smartphone of tablet. Gesproken instructies moet het koppelen makkelijker maken.

'De originele SoundLink Mini was een uniek fenomeen', laat Jack Yu, productmanager voor Bose SoundLink speakers, weten. 'Mensen staan nog steeds versteld van het geluid. De prestaties zijn nog altijd ongeëvenaard en onze technici hebben bovendien gezorgd voor nieuwe manieren om hem te gebruiken en ervan te genieten.'

De Mini II is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 199,95 euro. Daarnaast vernieuwde Bose ook hun QuietComfort 20-hoofdtelefoon (bedoel voor de Samsung Galaxy en Android-modellen) die nu verkrijgbaar is in het zwart of wit, beide afgewerkt met blauwe accenten. Bekijk ook onze merk-pagina van Bose.

EDITORS' CHOICE