NIEUWSNaim Audio

Firmware update voor Naim netwerkspelers


Redactie HiFi.nl | 02 juli 2015 | Naim Audio

Mensen die in het bezit zijn van een netwerkspeler van Naim kunnen gebruik maken van een nieuwe firmware update; de fabrikant stelt de update helemaal gratis beschikbaar en na installatie komen er nog meer functies beschikbaar. Zo is er onder meer ondersteuning voor DSD en multi-room.

Voor streaming producten van Naim met SHARC DSP software brengt de update de DSD playback met zich mee. En dan gaat het om de ND5 XS; NDX; NDS SuperUniti en de NAC-N 272. De bekende NDS netwerkspelers kunnen vanaf nu gebruik maken van multi-room en alle Naim spelers in het algemeen ontvangen nu BBCís HLS radio in hi-res, alsmede Spotify Connect in de multi-room modus.

Naim kondigde ook aan dat de ND5 XS, NDX en NAC-N 172 XS netwerkspelers vanaf nu voorzien worden van bluetooth. De nieuwe firmware is te downloaden door even deze link naar de website van Naim te volgen. Je kunt daar in een tabel ook precies zien welke nieuwe functionaliteiten de update jouw specifieke speler kan bezorgen. Bekijk ook onze merk-pagina van Naim.

MERK

EDITORS' CHOICE