NIEUWSBryston

Mafico op X-Fi met Bryston en M&K


Redactie HiFi.nl | 14 juli 2015 | Bryston

Mafico importeert al jarenlang high end audio en video apparatuur. In de Benelux verspreiden ze producten van Bryston en M&K Sound en die beide merken zijn in september ook te zien en te beluisteren op de X-Fi show in Veldhoven.

Bryston is actief sinds de jaren zeventig, zowel de zakelijk sector als bij consumenten. Naast het versterkerprogramma met de 4BSST≤ als bekendste heeft Bryston Digital Players (streamers) en high end DACís. In 2014 werden de Bryston luidsprekers geÔntroduceerd, die ook te combineren zijn met andere merken. Recent werd een overname aangekondigd van Target stands die inmiddels achter de rug is. De luidsprekers en de analoge audiocomponenten hebben een overdraagbare garantie van 20 jaar.

M&K Sound kwam voort uit Miller en Kreisel, leveranciers van luidsprekers en subwoofers voor home cinema en studioís met o.a. de S300 serie luidsprekers en de X-serie subwoofers. Deze laatste hebben een push-pull configuratie met twee woofers in ťťn kast. M&K Sound wordt wereldwijd gebruikt in studioís en bij de productie van Hollywood-films. M&K Sound speakers waarborgen ook thuis de sound die film-engineers (van o.a. Star Wars en King Kong) naar de bios brengen. Ze zijn THX Ultra2 gecertificeerd.

Zelf luisteren? Kom dan op 26 en 27 september naar de X-Fi show in Veldhoven. Mafico is te vinden in kamer 117.

EDITORS' CHOICE