NIEUWSSonus faber

Sonus Faber speakers ook in zwart


Redactie HiFi.nl | 22 juli 2015 | Sonus faber

Sonus Faber geeft een nieuwe kleur aan een aantal speakers die eerder dit jaar te horen waren op high-end Munchen. De Olympica serie, Guarneri Evolution, Amati Futura en Vox zijn verkrijgbaar in Piano Black.

De Olympica Piano Black is de derde kleur in de Olympica serie en heeft een iets hogere prijs dan de reeds bestaande kleuren Walnut en Graphite. Niet alleen de vloerstaande luidsprekers Olympica II en III hebben de zwarte kleur, ook de Olympica I valt door de combinatie van een Piano Black behuizing met matzwarte grille en snaren nu nog meer op.

De Guarneri Evolution, Amati Futura en Vox in het nieuwe Piano Black beschikken over een subtiel “diamant geslepen” randje in hun matzwarte metalen top- en bodemplaat. De Piano Black versie is gelijk geprijsd aan dezelfde modellen in Red, maar met deze nieuwe kleur komen de kleuren Walnut en Graphite te vervallen, net als de uitvoering met een chromen top- en bodemplaat.

Bezoek de website van Audiac voor een overzicht van alle kleuren per model plus de bijbehorende prijzen. Neem ook een kijkje op onze merk-pagina van Sonus Faber.

EDITORS' CHOICE