NIEUWSKEF

KEF komt met draadloze desktop-speakers


Redactie HiFi.nl | 31 juli 2015 | KEF

KEF lanceert weer nieuwe speakers gebaseerd op haar beroemde "ei"-design. Het nieuwe 2.0 desktop systeem is volledig draadloos en ondersteunt hi-res audio.

Je kunt je audiobronnen op verschillende manieren aansluiten, bijvoorbeeld via Bluetooth (het systeem wordt ondersteunt met aptX) of de ingebouwde USB-ingang. De input ondersteunt high-res audio tot op 24-bit/96kHz.

Er is ook een optische input om het geluid van je televisie weer te geven en een 3.5MM input voor mobiele apparaten als tablets en smartphones, mocht je om een of andere reden geen gebruik willen of kunnen maken van de draadloze optie. Er kan ook voor gekozen worden om nog een extra subwoofer aan te sluiten.

KEF claimt dat de nieuwe "eieren" de beste versie van de speaker tot nu toe representeren. Ze bevatten ook de voor KEF kenmerkende Uni-Q driver die volgens hen veel precisie toevoegt aan de geluidsweergave.

Wat de speakertjes hier gaan kosten is nog niet bekend. Hieronder zie je alvast een kort filmpje met wat meer informatie. Bezoek ook onze merk-pagina van KEF en neem een kijkje op de website van het merk.

 

MERK

EDITORS' CHOICE