NIEUWSZugspitz

Live Fidelity brengt Zugspitz naar X-fi


Redactie HiFi.nl | 12 augustus 2015 | Zugspitz

Ook Live Fidelity is eind september aanwezig op de X-fi show in Veldhoven. Ze zullen daar te vinden zijn met producten van onder meer het uit Duitsland afkomstige merk Zugspitz.

Het merk is vernoemd naar de hoogste berg in Duitsland, die we in Zuid-Beieren vinden op de grens met Oostenrijk. De componenten voor de producten die het bedrijf vervaardigd komen allemaal in kleine oplages en zijn met de hand gemaakt, zonder dat er machines aan te pas komen. Naast een eigen platenspeler richt het merk zich vooral op de productie van buizenversterkers, luidspreker-concepten en bekabeling.

Alle designs van de producten zijn daarbij geļnspireerd door technische innovaties vanaf de jaren '20. Op die manier probeert het merk speciale technische concepten te combineren met fijn handwerk om zo het beste geluid eruit te halen. Er worden alleen basiselementen zoals bijvoorbeeld hout en metaal gebruikt. Volgens Zugspitz blijven alle producten zo verzekerd van een langere levensduur en meer stabiliteit.

Tijdens de X-fi show in Veldhoven demonstreert Live Fidelity de producten van Zugspitz in kamer 16. Neem in de tussentijd ook een kijkje op de website van het Duitse merk.

EDITORS' CHOICE