NIEUWSPhilips

EISA-award voor Philips televisie


Redactie HiFi.nl | 29 augustus 2015 | Philips
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 15 augustus 2015

Philips 55PUS7600

Philips viel op de EISA in de prijzen met de 55PUS7600. De uhd-televisie, die toevallig ook onderweg is naar een aantal gelukkige winnaars van onze test 't thuis actie, werd verkozen tot EUROPEAN BEST BUY TV voor 2015-2016.

Uitmuntende beeldkwaliteit, aangename geluidsprestaties en een modern Smart TV OS in een aantrekkelijk design combineren is een indrukwekkende prestatie, zeker als ook de prijs scherp moet zijn. En toch, dat is exact wat Philips bereikt heeft met de 55PUS7600.

Philips 55PUS7600

De 55PUS7600 is als Ultra HD-tv helemaal klaar voor de aanstormde 4K resolutie. Met de UHD resolutie geeft de tv het beeld liefst 4 keer scherper weer dan normale Full HD televisies. Deze 55 inch televisie levert namelijk haarfijne Pixel Precise UHD-upscaling, uitstekende bewegingsscherpte dankzij Perfect Natural Motion en HDMI 2.0-aansluitingen voor toekomstige UHD-content. En hij speelt 3D-films af. De Ambilight-techniek verkleurt daarbij ook de wand naast en boven de tv mee in de kleur van het beeld.

Philips 55PUS7600

Het Android besturingssysteem brengt op gemakkelijke wijze functies als live tv, apps en internet samen op het apparaat. Via de DVB-S tuner ontvang je satellietbeelden, zonder het gebruik van een externe decoder. De local dimming techniek zorgt voor de allerdiepste zwartkleuren, terwijl ook Micro Dimming Pro wordt ingeschakeld voor het beste contrast.

De Double Ring driver-technologie van Philips, verborgen in de slanke behuizing, staat borg voor indrukwekkende basprestaties. Android TV en de quad core-processor openen een wereld van vermaak. Deze allrounder is een waarlijk staaltje van engineering.

Kijk voor meer informatie op de website van Philips. En klik hier voor het volledige overzicht van alle winnaars en bekijk ook onze EISA-special.

MERK

EDITORS' CHOICE