NIEUWSSamsung

High-end tv van Samsung wint EISA-award


Redactie HiFi.nl | 30 augustus 2015 | Samsung
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 15 augustus 2015

UE65JS9500L

Als het gaat om echte high-end televisies kwam Samsung op de EISA naar voren als de grote winnaar. De UE65JS9500L van het merk kon rekenen op niets dan lof en ging naar huis met de award voor EUROPEAN HIGH END TV over 2015-2016.

Dankzij zijn maximale pieklichtopbrengst van 1.000 nits en ondersteuning voor HDR (High Dynamic Range) content creŽert Samsungís 2015 vlaggenschip beelden met een revolutionaire helderheid en markeert hij een nieuwe standaard voor TV technologie. High Dynamic Range is een van de nieuwste features waarvan we overtuigd zijn dat ze de televisie ervaring naar een volgend niveau kunnen tillen.

UE65JS9500L

Die topprestatie vult hij aan met excellente beeldkwaliteit, upscaling van elke videobron naar de UHD-resolutie van het 10-bit paneel en ondersteuning voor de nieuwste high end video standaarden zoals UHD video die gebruik maakt van de HEVC codec. Het Tizen Smart TV-systeem geeft je handige controle over de uitgebreide keuze streaming toepassingen en andere apps.

UE65JS9500L

En zoals het een echte high-end tv betaamt, is de UE65JS9500L uitgerust met Twin TV tuners, een ingebouwde camera, gebaarcontrole en Samsungís externe One Connect box waarmee de tv toekomstbestendig is als de technologie verder evolueert. Neem ook een kijkje op de website van Samsung. En klik hier voor het volledige overzicht van alle winnaars en bekijk ook onze EISA-special.

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Achtergrond: Amerikaanse Polk Audio wil Europa in
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »