NIEUWSDALI

Dali onthult nieuwe Zensor-speakers


Redactie HiFi.nl | 26 augustus 2015 | DALI

Dali presenteert twee nieuwe wireless speakers: de Zensor 1 AX en de Zensor 5 AX. Beide luidsprekers zijn draadloze en meer krachtige versies van hun passieve tegenhangers en moeten een gemakkelijke plug íní play set-up bieden.

Volgens Dali zijn beide nieuwe speakers, wat betreft geluidswergave identiek aan de passieve versies, alleen is elke luidspreker voorzien 2 x 50-watt klasse D versterking. De speakers worden verkocht per paar. De 1 AX is een boekenplank model (te zien op de grote foto) en de 5 AX is de vloerstaander (klik voor vergroting).

Zensor

De draadloze connectie wordt bewerkstelligt door Bluetooth waarmee je draadloos muziek kunt streamen. Een subwoofer output kan eventueel gebruikt worden voor extra laag. Via een digitale optische input kun je hi-res audio tot 24-bit/96kHz verwerken en hij is ook uitgerust met een enkele analoge input.

De Zensor 1AX en 5AX komen in de kleuren zwart, wit en walnoot en moeten ergens in september verschijnen. Lees ook onze recensie van de Dali Zensor 3.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Nieuws
  Video: Introductie Bowers & Wilkins PX hoofdtelefoon
  Nieuws
  lees meer »
 • Review
  Review Pro-Ject Pre box S2 Digital
  Review
  lees meer »