NIEUWSBluesound

Bluesound presenteert Pulse Mini


Redactie HiFi.nl | 29 augustus 2015 | Bluesound

Bluesound Pulse Mini

Bluesound brengt een compactere uitvoering van de Pulse uit: de Pulse Mini. De kleinere versie maakt gebruik van dezelfde technologie als haar grote broer. Hij heeft een drievoudige digitale versterker van 60 Watt aan boord en gebrukikt DSP-technieken voor optimale laagweergave en helderheid. Ook de functionaliteit is verder uitgebreid.

De Mini is aan de bovenzijde voorzien van een aanraakscherm waarmee de meest gebruikte afspeel-functies en het volume kunnen worden bediend. Net als de grotere Pulse heeft hij een een USB-A poort voor een USB-stick of een externe harde schijf, een gigabit ethernet-aansluiting en een optische digitale ingang waarmee hij, net als een soundbar, op een smart-TV kan worden aangesloten.

Bluesound Pulse Mini

Met de IR Remote Learning functie kun je de bestaande afstandsbediening van de televisie blijven gebruiken om het volume van het apparaat te regelen.  De Pulse Mini heeft aan de achterzijde een 3.5 mm hoofdtelefoon-aansluiting en er is nu ook een Bluetooth ontvanger aan boord. Zo kun je muziek in hoge kwaliteit draadloos streamen vanaf een smartphone of tablet via de Pulse Mini.

Bluesound Pulse MiniBluesound Pulse MiniBluesound Pulse Mini

De Pulse Mini is voorzien van dezelfde ARM Cortex processor met A9-cores en een 1GHz kloksnelheid die ook in de andere streaming producten van Bluesound wordt gebruikt. Hierdoor kan het apparaat uit de voeten met High Definition muziekbestanden. Zijn reactietijd is net zo snel als die van de diverse Bluesound Node’s: zelfs de High Definition bestanden beginnen meteeen te spelen nadat je op Play drukt.

Bluesound Pulse Mini

Het assortiment van Bluesound bestaat uit draadloze HiFi-luidsprekers en digitale muziekspelers waarmee muziek - ook in High Definition kwaliteit - naar elke kamer in huis gestreamd kan worden. Door de multi-room functionaliteit is de Pulse Mini bij uitstek geschikt voor het gebruik in kleinere kamers.

Bluesound Pulse MiniBluesound Pulse MiniBluesound Pulse Mini

De nieuwe Bluesound Pulse Mini is vanaf eind september leverbaar in de kleuren zwart en wit. De adviesprijs zal 599 euro gaan bedragen. Bekijk ook onze merk-pagina van Bluesound en lees ons achtergrondartikel over hun nieuwe lijn producten - inclusief multi-room functionaliteit.

MERK

EDITORS' CHOICE