HOBO hifi zoekt collega’s


Redactie HiFi.nl | 27 september 2015

HOBO hifi zoekt collega’s wegens uitbreiding van de activiteiten. Voor het filiaal in Den Bosch en het centrale magazijn in Geldermalsen worden enthousiaste medewerkers gezocht die het team van HOBO hifi willen komen versterken.

Het team van medewerkers bij HOBO hifi beleeft elke dag weer veel plezier aan hun werk, wat voortkomt vanuit passie voor muziek, film en goede weergave. HOBO hifi heeft op dit moment vijf winkels en een webshop, waarmee wij bijna heel Nederland kunnen voorzien van de mooiste hifi en de beste service. Om die service te kunnen blijven waarborgen en onze groei te ondervangen, zijn wij daarom op zoek naar uitbreiding van ons team.

Voor het fraaie, jonge HOBO hifi filiaal in Den Bosch zoeken wij een bevlogen verkoopadviseur met een hart voor service, advies en retail. Een uitgelezen kans voor muziek- en hifiliefhebbers die dagelijks graag met hun passie voor hifi bezig willen zijn. HOBO hifi werkt met de mooiste hifi, in een klein team en een fraaie winkel. De ontspannen en servicegerichte manier waarop HOBO hifi haar gasten van service en advies voorziet is uniek, want 100 % klanttevredenheid is het absolute streven.

Voor het bieden van nog meer service bij onze klanten thuis, het afleveren van hifi en het ondersteunen bij kleine werkzaamheden in het centrale magazijn bij het HOBO hifi hoofdkantoor in Geldermalsen, zoeken wij een servicemedewerker/ bezorger. Deze vacature staat open voor iedereen die ervaring heeft met het bezorgen en aansluiten van consumentenelektronica (ervaring met hifi is een pre) en het actief oplossen van vraagstukken bij onze klanten. Dit betreft een fulltime functie en het te verzorgen gebied is vrij regionaal.

Voor het HOBO hifi filiaal in Den Bosch zijn we op zoek naar een parttime medewerker. De perfecte vacature voor wie meer wil leren van retail, hifi en service. Met ervaren collega’s, een leuke werkplek en de kans om jezelf snel te ontwikkelen zal deze functie vooral jonge muziekliefhebbers aanspreken.

De vacatures zijn te vinden op de HOBO-website:
www.hobo.nl/116-vacatures

 

Over HOBO hifi
HOBO hifi is een gespecialiseerde retailer en e-tailer met een duidelijke missie: het leveren van het beste beeld & geluid. Ons bedrijf heeft een lange geschiedenis en levert gasten in onze winkels en klanten in onze webshop uitgebreid advies, grote service en de zekerheid van 30 dagen omruilgarantie.

www.hobo.nl

 

EDITORS' CHOICE