Hifi Klubben nu ook in Almere


Redactie HiFi.nl | 09 oktober 2015

HiFi Klubben opent een zevende winkel. Na Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Hilversum en Den Haag vind je de van oorsprong Scandinavische keten nu ook in Almere.

Elektronicaketen Hi-Fi†Klubben†is al de grootste in ScandinaviŽ en doet er hier in Nederland sinds 1980 een schepje bovenop. Het ruime aanbod bestaat onder meer uit topmerken als Denon, Sonos, Bowers & Wilkins, Geneva en meer, maar de winkels bieden ook budgetmodellen en designoplossingen.

Winacties en voordeel
Als je deze week langskomt in de nieuwe winkel in Almere krijg je een flyer met een unieke wincode. Je maakt daarmee kans op prijzen ter waarde van bijna Ä 1.500 en je ziet meteen of je een in-ear headphone gewonnen hebt. Op 15 oktober worden de overige prijzen verloot.
Daarnaast heeft Hifi Klubben speciale winkelaanbiedingen die alleen geldig zijn op zaterdag 10 oktober. Ben er vroeg bij, want de producten zijn niet te reserveren. De neiuwe winkel opent om 10:00 uur†op Citadel 30. Neem voor de aanbiedingen een kijkje op hun Facebookpagina.EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Nieuws
  Video: Introductie Bowers & Wilkins PX hoofdtelefoon
  Nieuws
  lees meer »
 • Review
  Review Pro-Ject Pre box S2 Digital
  Review
  lees meer »