Audio Research introduceert nieuwe geïntegreerde versterker


Redactie HiFi.nl | 13 oktober 2015 | Audio Research

Na maanden van ontwikkeling introduceert Audio Research de GSi75: een verfijnde geïntegreerde versterker. De GSi75 is een versmelting van de GSPre voorversterker en GS150 eindversterker in één chassis. inclusief ingebouwde Digitaal Analoog Converter (DAC), phonostage en ingebouwde hoofdtelefoonversterker.GSi75 ingebouwde DAC
De DAC in de GSi75 is Audio Research’ meest geavanceerde ontwerp ooit. De DAC is klaar voor alle gangbare formaten, sample frequenties tot 384kHz en DSD in zowel native als DoP formaat. Naast de USB ingang is de GSi75 uitgerust met een optische en coaxiale digitale ingang en drie analoge RCA ingangen. Selecteerbare digitale filters en upsampling maken het mogelijk de klank naar smaak en programma materiaal af te stemmen.

GSi75 phonostage
Liefhebbers van vinyl kunnen kiezen tussen 45dB of 62dB gain voor gebruik van MM of MC elementen. Om de perfecte match te maken met het element is de ingangsimpedantie middels de remote te selecteren op 47k, 1000k, 500, 200 of 100 Ohm.

GSi75 ingebouwde hoofdtelefoonversterker
Naast de stroomversterkende KT150 buizen, is de GSi75 voorzien van een separate buizensectie voor een hoofdtelefoon. Zo kan er ook in absolute stilte van muziek genoten worden.

De Audio Research GSi75 geïntegreerde versterker is te bewonderen en te beluisteren bij Rhapsody in Hilversum of Alpha High-End in Brasschaat, is per direct leverbaar en heeft een adviesverkoopprijs van €16.990. 

 

 

 

EDITORS' CHOICE