ARTIKELSonus faber

Sonus Faber Amati Futura nieuw bij Overgaauw


Redactie HiFi.nl | 05 november 2015 | Sonus faber

De Amati Futura luidsprekers van Sonus Faber zijn deze week nieuw binnengekomen bij Overgaauw in Leiden en worden dit weekend gedemonstreerd.

November is Luidsprekermaand bij de winkel in Leiden-centrum. Op 6 en 7 november demonstreert Overgaauw onder anderen de Sonus Faber Chameleon, de Arcam klasse G versterkers en de gloednieuwe Sonus Faber Amati Futura: vandaag binnengekomen. Amati Futura
De Amati Futura is opgebouwd uit 7 lagen handgepolijste lak. De metalen onderdelen hebben een high-tech nickel coating ondergaan. De oppervlakte finish is maar 30 micron dik. Dankzij de nieuwste filtersystemen en innovatieve laadsystemen, werd een nieuwe differentiaal distributie van de lage frequenties ontwikkeld. De Amati Futura bevat een 29mm ultra-dynamische Ragnar Lian tweeter, een 179mm CCA W/Kapton Eddy Current Free midrange driver, en twee 220mm lichtgewicht aluminium-magnesium woofers.

Demonstratie
De heren van Audiac komen vrijdag 6 en zaterdag 7 november naar de Breestraat in Leiden om een demonstratie te geven van Sonus Faber speakers op Arcam apparatuur. 


Inschrijven voor de show is gewenst. Dit kan via de site: www.overgaauw.com/agendavia de mail verkoop@overgaauw.com of telefonisch: 071 5126862. Kijk voor meer informatie bij het evenement.

EDITORS' CHOICE