NIEUWS

Fresh 'n Rebel Rockbox mobiele bluetooth speakers


Redactie HiFi.nl | 07 november 2015

Smartphone en tablet accessoiremerk Fresh 'n Rebel presenteert een nieuwe serie portable Bluetooth-speakers onder de naam Rockbox Fabriq Edition. Omdat het twee jaar na de lancering van de originele Rockbox-serie, waar we de veelzijdige Rockbox #3 van voorbij lieten komen, tijd is voor een nieuwe lijn.

De Rockbox Fabriq Edition bestaat uit vijf verschillende Bluetooth-speakers: de Cube, Round, Brick, Fold en Chunk. De speakers hebben een Nederlands design en combineren hoogwaardige materialen met mooie details voor een eigentijdse look-and-feel. De speakers zijn verkrijgbaar in de kleuren Indigo, Army, Concrete, Peppermint en Cupcake.

Aan de binnenzijde zijn de speakers naar eigen zeggen voorzien van eersteklas drivers die voor een diepe bas moeten zorgen. De Rockbox Brick, Fold en Chunk zijn stereo-speakers met passieve baswoofers. Als meest geavanceerde speaker is de Rockbox Chunk Fabriq Edition bovendien uitgerust met DSP-technologie. Alle Rockbox Round Fabriq Edition-modellen maken gebruik van Bluetooth, zodat ze draadloos kunnen worden verbonden met apparaten zoals telefoons, tablets of notebooks. De compacte Rockbox Cube en Round bieden 8 uur non-stop muziek, terwijl de Rockbox Brick, Fold en Chunk een indrukwekkende batterijduur van maar liefst 20 uur hebben.

Handig
Met hun grote batterijvermogen van 4000 mAh hebben de speakers niet alleen voldoende capaciteit om lang muziek af te spelen, maar ook om andere mobiele apparaten op te laden via de USB oplaadpoort. Dankzij de verlichte touch-knoppen kun je de muziek bovendien bedienen zonder je telefoon uit je zak te halen.á

De hele familie, met prijzen van 29 tot 129 euro, vind je hier.

EDITORS' CHOICE