ARTIKEL

Show bij van Duivenbode Interieur in Haarlem


Redactie HiFi.nl | 07 november 2015

YN Audio en Connaisseur Audio werken samen met van Duivenbode Interieur om te laten zien dat op hoog niveau genieten van muziek en een mooie stijlvol ingerichte woonkamer wel samen kunnen gaan. In drie sets presenteren ze op 15 november hoogwaardige audio apparatuur die er zo mooi uitziet dat het een echte aanvulling op de ruimte is.

Tijdens het evenement worden de volgende sets voorgesteld:

De Ubiq Model one is een stijvol ogende luidspreker die is ontworpen om in een huiskamer zowel muzikaal als wat schoonheid betreft op te vallen. De zijkanten kunnen in elke kleur worden afgewerkt en er zijn diverse opties voor de gril, top en de achterkant. Binnenkort komt Ubiq ook met een bijpassende versterker met ingebouwde DAC die wat uiterlijk perfect aansluit bij de luidsprekers.

 


De Lumin S1 Music Player is een elegante verschijning die op een bijzonder hoog niveau muziek streamt. Hij speelt alle gangbare formaten af via netwerk of aangesloten USB harddisk en hij ondersteunt diverse streaming en internetradio services.
De nieuwe Absolare Integrated versterker is zowel wat betreft techniek als uiterlijk een waar kunstwerk, hij haalt het beste uit elke set en is bovendien oogstrelend mooi om te zien. Hij is afgewerkt met hout en leder. Er zijn diverse soorten en kleuren te kiezen.
Verder worden er luidsprekers van Boenicke gepresenteerd. Deze unieke luidsprekers worden uit één stuk masief hout gefreesd zitten vol bijzondere componenten en ideeen. Ondanks hun beperkte afmetingen zijn ze groots wat betreft prestaties. 

 

Bij aanmelding via info@yn-audio.nl maak je kans op een leuk audio-presentje.

Hifi in stijl, zondag 15 November 2015 van 12.00 tot 17.00 uur bij van Duivenbode Interieur (Gedempte Oude Gracht 90-92 te Haarlem) 

  

EDITORS' CHOICE