Bang & Olufsen-luisterfeest bij Poulissen Audio Video Center


Redactie HiFi.nl | 08 november 2015 | Bang & Olufsen

Poulissen presenteert vanaf 17 november als een van de eerste bedrijven wereldwijd de BeoLab 90 van Bang & Olufsen, ter gelegenheid van de 90e verjaardag van het Deense topmerk.

Bang & Olufsen vierde haar 90-jarig jubileum met de BeoLab 90: 'de meest innovatieve luidspreker ooit'. De BeoLab 90 is uitgerust met de nieuwe Active Room Compensation-technologie van Bang & Olufsen. De technologie compenseert de impact van de ruimte, het meubilair, de plaatsing van de luidsprekers en de luisterpositie. De luidspreker is ook uitgerust met Beam Width Control. Hiermee kun je de breedte van de geluidsstraal aanpassen aan de verschillende luistersituaties. "De BeoLab 90 maakt zelfs voor de meest verwende liefhebber van HiFI alle dromen waar. Niet alleen door de sublieme akoestiek, maar ook door de ongekende mogelijkheden voor aansluiting op alle installaties uit het topsegment. Bovendien is de BeoLab 90 door het oogstrelende design een kunstwerk in elk interieur."

Poulissen laat liefhebbers meedelen in de feestvreugde van Bang & Olufsen. Tot dinsdag 1 december krijgt elke bezoeker van de nieuwe select store een smakelijke attentie en zijn er mooie prijzen te winnen uit het complete assortiment van Bang & Olufsen. 

EDITORS' CHOICE