NIEUWSTeufel

Teufel lanceert hoofdtelefoon Turn en Rockster XS


Redactie HiFi.nl | 13 november 2015 | Teufel

Ruim op tijd voor de feestdagen presenteert Teufel twee nieuwe gadgets: de over-ear hoofdtelefoon TURN en de ROCKSTER XS; de handzame versie van de XXL Bluetooth-speaker ROCKSTER.

Over-ear koptelefoon TURN
De naam is niet zo maar gekozen: aan het rechteroor van de hoofdtelefoon bevindt zich een draaischijf waarmee tussen twee sound-modi geschakeld kan worden. In de normale stand is de weergave neutraal en gedetailleerd, in de bas booster stand krijgen de laagste tonen een extra boost. Verantwoordelijk voor deze dynamische klank zijn 40-mm-lineaire HD-drivers met neodym magneten.

Een mooie extra van de TURN is dat de kabel zowel links als rechts is aan te sluiten. Hiermee ontstaat de mogelijkheid om een tweede koptelefoon in serie aan te sluiten. Zo kunnen twee personen tegelijkertijd van dezelfde muziek afkomstig van dezelfde bron genieten.

 

Specificaties
- Over-ear HD koptelefoon met Bas booster
- 40-mm linear HD driver & neodym magneet
- Robuust, stalen hoofdband met rubberen band
- Wordt geleverd met aansluitkabel en etui en is verkrijgbaar voor € 199,99. 

Portable Bluetooth speaker ROCKSTER XS
De ROCKSTER XS (lees hier meer over de grote broer) is de eerste Bluetooth speaker van Teufel voor de sportieve outdoorfun. De speaker heeft een behuizing van aluminium, kunststof en staal is afgewerkt met siliconen bumpers. De speaker is spatwaterdicht en heeft een indoor- en outdoor geluidsmodus – in de normale modus speelt hij met een dynamische en krachtige bas, in de outdoormodus geeft hij een extra boost aan de hoge en middentonen voor meer volume.

Stereo Connect maakt het mogelijk om twee ROCKSTERS XS aan te sluiten en met Bluetooth met elkaar te verbinden voor een stereosound. De Party-Modus koppelt twee smartphones of tablets met elkaar, waardoor men verschillende playlists met elkaar kan mixen. De ROCKSTER XS is uitgerust met Bluetooth 4.0 met aptX-codec, NFC zorgt voor een koppeling met smartphone of tablet.Specificaties
- Draagbare bluetooth stereo speaker
- Lithium-ionen accu met lange speelduur van maximaal 14 uur
- Wordt geleverd met een USB kabel (80 cm) en stroomkabel en is verkrijgbaar voor € 179,99.

Download ook onze gratis speciale TEUFEL-editie, en bekijk hoe de we de Rockster XXL buiten testten.

 

MERK

EDITORS' CHOICE