NIEUWSStassen Hifi

Jubileumshow 60 jaar Stassen Hifi


Redactie HiFi.nl | 16 november 2015

Op zondag 29 november is het zover: Stassen Hifi viert dan samen met u haar 60-jarig jubileum. Op deze dag maakt u in een feestelijke ambiance kennis met de nieuwste producten op het gebied van beeld en geluid, én profiteert u van aantrekkelijke jubileum-aanbiedingen.

In 2013 werd het pand van Stassen Hifi, het fraaie 'luisterkasteel' Palazzo, na een volledige renovatie feestelijk heropend. In Palazzo toont Stassen Hifi alle nieuwigheden op het gebied van beeld en geluid in tal van luisterruimtes en niet minder dan drie bioscopen met Auro-3D®, Dolby Atmos en DTS:X geluidstechniek.

Luidsprekers
Bowers & Wilkins presenteert tijdens deze jubileumshow met trots de nieuwe Diamond-serie, waarbij de 802D3 tot en met de 805D3 aanwezig zullen zijn 'om qua design en geluid uw hart te veroveren'. Ook de nieuwe high-end serie van Focal is van de partij: de Focal Sopra Nº1 en de Focal Sopra Nº2. Met de introductie van deze serie heeft Focal weer een nieuwe mijlpaal bereikt in geluidsweergave, die Stassen graag met u deelt.

Streaming
Bluesound presenteert de tweee generatie streamingproducten, Yamaha het nieuwe multi-roomsysteem genaamd MusicCast en Lyravox de all-in-one high-end Stereomaster. Voor iedere streamer wat wils dus!

4K OLED
Zoals gezegd bent u ook voor beeld aan het juiste adres. De nieuwe 4K OLED televisies van LG én de nieuwe Sony 4K projector laten u film beleven als nooit tevoren.

High End
Tot slot een opsomming uit het fraaie lijstje van high end audiomerken: Classé Audio, Clearaudio, Denon, Klipsch, Libratone, Luxman, Marantz, NAD, Onkyo, Parasound, PMC, Quad, Savant (domotica), Sonos, TMA Audio en Triangle. Mis je nog iets? See you there!

Jubileumshow Stassen Hifi
Zondag 29 november, 11.00-18.00 uur 

Stassen Hifi – Palazzo
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen
t +31 (0) 77 320 73 20
e stassen@stassen.nl

EDITORS' CHOICE