NIEUWSAudio-Life

Luisteren: Airtight en Avantgarde bij Audio-Life


Redactie HiFi.nl | 27 november 2015

Op 28 november van 10.00 uur tot 17.00 uur laat Audio-Life je horen wat de potentie is van Airtight versterking in combinatie met Avantgarde Zero, Uno XD en Grosso XD. Ze laten deze schitterend uitziende en klinkende systemen horen in 3 luisterruimtes.

Graag even aanmelden via: info@audio-life.nl


 

AirTight
AirTight buizenversterkers volgen niet de hypes in ‘high-end’ audio maar zetten de standaard. Tijdloze ontwerpen die je altijd bij blijven nadat je ze hebt gehoord. Alle AirTight versterkers worden met de hand geassembleerd en zijn voorzien van de wereldberoemde Tamura trafo’s.Avantgarde
Daarnaast heeft Avantgarde op basis van talloze luisterervaringen een nieuwe reeks hoornluidsprekers ontwikkeld. XD is de nieuwe standaard. Volledige roomcorrectie en een muzikaliteit. Ongelofelijk hoe met het gebruik van DSP een dergelijk analoog live beeld kan ontstaan. Deze totaal nieuwe systemen bieden in combinatie met Airtight een muzikaal beeld waar menig musicus jaloers op zou zijn.

Kom luisteren naar Jimi, Diana, Johan Sebastiaan, Marcus en vele anderen. Ze heten u net als wij welkom bij Audio Life en spelen de sterren van de hemel. Alles uiteraard met taart, hapjes koffie en mede muziekliefhebbers.

Tot 28 november van 10.00 tot 17.00 uur bij Audio-Life in Buren.

Audio-Life
Hulsterstraat 26a
4116 EZ Buren

 

 

EDITORS' CHOICE