NIEUWS

Sobel vintage hifi-meubelen


Redactie HiFi.nl | 22 november 2015

Søbel, een merk van Digizik en een product op het snijvlak van vintage, hifi en design, levert een lijn van retro audiomeubelen voorzien van al het moderne dat av-systemen kunnen bieden, inclusief Bluetooth, AirPlay en Spotify. 

Hoe het klinkt kunnen we niet zeggen, maar de prachtige foto's (van Maureen Raway) wilden we je in ieder geval niet onthouden.

Søbel brengt een standaard model op de (Europese) markt, maar biedt ook de mogelijkheid om bestaande vintage radio's in een nieuwe meubel te steken, voorzien van hifi-apparuut van haar partners en de connectictiveit van onder meer Bluetooth en AirPlay. En die partners zijn niet de minste: onder meer NAD en Bowers & Wilkins worden ingezet om van je meubel een uitstekend audiosysteem te maken. 

Als showcase van de mogelijkheden van Søbel heeft het merk de Ella ontworpen, geïnspireerd door Ella Fitzgerald. Bedoeld voor liefhebbers van een goede muziekweergave en fans van opvallend design biedt Ella een mooie cross-over tussen jaren 60 esthetiek en de audiokwaliteiten van nu. "At once vintage and connected, “Ella” will delight demanding music lovers and fans of beautiful objects."

Ella is voorzien van de volgende apparatuur: 

  • Grundig-meubel in 'Piano Black' 
  • NAD D 7050 versterker
  • Bowers & Wilkins 685 luidsprekers
  • Embedded usb en audio plugs
  • Bedrade en draadloze netwerkconnectiviteit, Apple Airplay & DLNA media streaming, aptX Bluetooth en Spotify Connect.

Meer informatie vind je op de website van Søbel.

EDITORS' CHOICE