NIEUWSDynaudio

Nieuw onderzoeks- en ontwikkelingscentrum voor Dynaudio


Redactie HiFi.nl | 05 januari 2016 | Dynaudio

In Skanderborg, Denemarken, komt het nieuwe onderzoeks- en ontwikkelingscentrum van Dynaudio te staan. Het nieuwe innovatie-gebouw huisvest een aantal van de meest geavanceerde meetfaciliteiten in Europa en wordt naast het hoofdkantoor van Dynaudio gebouwd.

Het nieuwe centrum is ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met het plaatselijke architectenbureau: Frost Larsen A/S, en ingenieursbureau Niras A/S. De bouw begint deze maand, het nieuwe gebouw zal naar verwachting haar deuren openen in december van dit jaar.

"Dynaudio volgt de strategie die we met onze eigenaren, Goertek, zijn overeengekomen", vertelt CEO Lars Prisak. "In 2015 hebben we het aantal medewerkers verdrievoudigd op de afdeling onderzoek en ontwikkeling en de organisatie versterkt op een aantal belangrijke gebieden. Het uitbreiden van de fysieke ruimte was de volgende stap in onze reis. Het nieuwe centrum biedt de optimale werkomstandigheden voor de afdeling onderzoek & ontwikkeling. Zij hebben behoefte aan ruimte en een creatieve sfeer om het geluid van de toekomst te creëren. Zo hebben we altijd top-technologie in huis."

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Achtergrond: Amerikaanse Polk Audio wil Europa in
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »