NIEUWS

Fresh 'n Rebel Rockbox Fold Fabriq Edition


Redactie HiFi.nl | 13 februari 2016

Het hippe Fresh 'n Rebel, smartphone- en tablet accessoiremerk en fabrikant van handzame Bluetooth speakers, laat weer van zich horen. En ook de nieuwe Rockbox Fold Fabriq Edition is een elegant draadloos modelletje met een hoog 'wanna-have' gehalte vanwege het design en de gebruikte materialen.

De speaker is zoals bekend van het assortiment van Fresh 'n Rebel bedoeld om zowel muziek- als designliefhebbers aan te spreken, dankzij de opvallende materiaalkeuze en de weergavekwaliteiten, die we graag eens zelf zouden testen. De batterijduur is met 20 uur netjes te noemen, en dankzij de geďntegreerde Powerbank-functie kunnen bovendien mobiele apparaten als telefoons en tablets tegelijkertijd worden opgeladen. Het apparaatje maakt gebruik van Bluetooth 4.0 voor draadloze verbinding met telefoons, tablets of notebooks. 

De Rockbox Fold Fabriq Edition is bekleed met een geweven stof gemaakt van multi-colour draden en verfraaid met een getaand leren label met het Fresh ’n Rebel logo in reliëf. De cover beschermt de speaker tegen krasjes wanneer hij wordt meegenomen in een tas en kan worden uitgeklapt tot een speakerstandaard zodra de speaker tevoorschijn is gehaald. De Rockbox Fold is verkrijgbaar in de kleuren Indigo, Army, Concrete, Peppermint en Cupcake, en gaat voor € 89,99 euro over de toonbank.

EDITORS' CHOICE