NIEUWSArcam

Arcam Solo Movie en Sonus Faber bij Van Duppen Audio


Redactie HiFi.nl | 15 februari 2016 | Arcam

We hebben de aankondiging van de Arcam Solo Movie nog niet geplaatst, of de eerste presentatie mag al in de agenda: bij Van Duppen Audio op vrijdag 19 en zaterdag 20 februari. Een hele reeks nieuwe Arcam AV-producten zal gedemonstreerd worden in combinatie met Sonus Faber luidsprekersystemen.

In het middelpunt staat zoals gezegd de splinternieuwe Arcam Solo Movie, de ultieme all-in-one box surround oplossing. Het nieuwe systeem zal gedemonstreerd worden met de Sonus Faber Chameleon luidsprekers en Sumiko subwoofers.

Ook de onlangs geintroduceerde Arcam SR250 en AVR850 zullen uitvoerig te beluisteren zijn. Middels het Dirac room correction systeem worden de Sonus Faber Olympica 2 en Olympica 3 luidsprekers optimaal op de ruimte afgesteld, wat resulteert in een uiterst precieze weergave en fantastische ruimtelijkheid.

Benieuwd naar de nieuwe Arcam Solo Movie, de Arcam receivers of de Sonus Faber luidsprekers, dan bent u van harte uitgenodigd deze vrijdag 19 of zaterdag 20 februari in bovenstaande opstellingen te komen beluisteren bij Van Duppen Audio. Ook Audiac is aanwezig voor demonstraties en het beantwoorden van al uw vragen.

Van Duppen Audio
Spoorstraat 42  Venlo
www.van-duppen.nl
Open van 11.00 uur tot 17.00 uur.

EDITORS' CHOICE