Feestelijk inruilvoordeel Poulissen AV Center


Redactie HiFi.nl | 12 februari 2016

Het ons welbekende Poulissen Audio Video Center in Roermond heeft voor de vierde keer op rij de 'Hifi Winkel van het Jaar'-verkiezing van HVT gewonnen. Dat viert de speciaalzaak met maanden van stevige kortingen.

"Niet alleen een waardevolle en eerlijke prijs doordat de waardering wordt samengesteld door een onafhankelijke jury (lezers van HVT en consumenten die zowel provinciaal als landelijk op deelnemende winkels stemmen, red.), aldus Johan Poulissen, "maar vooral ook een enorm compliment en een directe uiting van vertrouwen van zowel de jury, alsook al onze klanten en bezoekers. Om dit heugelijke feit samen met u te vieren, hebben we daarom besloten om in de maanden februari, maart en april extra inruilvoordeel bij aankoop van audioapparatuur en luidsprekers te verstrekken."

"Hoewel het voordeelbedrag natuurlijk wel in relatie tot de originele waarde en leeftijd van het in te ruilen product staat, zullen deze bedragen zeker reëel en substantieel zijn. Daarbij ten volle bijdragend aan het goede gevoel wat u hopelijk heeft wanneer u trots en natuurlijk vergezeld door uw nieuwe aankoop onze winkel verlaat!"

Poulissen A/V Center
Schoenmakersstraat 19
6041 EX Roermond
T: 0475-335716
F: 0475-317453
Website / Facebook 

EDITORS' CHOICE