NIEUWSTeufel

Win: Raumfeld Soundbar + Subwoofer!


Redactie HiFi.nl | 07 maart 2016 | Teufel
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 02 maart 2016

Maart begint goed: je kunt namelijk een Raumfeld Soundbar en Subwoofer winnen! Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven voor de nieuwsbrief van Teufel. Mocht je niet winnen, wees dan niet getreurd: je krijgt sowieso een cadeautje.

Met de draadloze Raumfeld Soundbar en Subwoofer til je de ervaring van het kijken en luisteren naar films, series, games en natuurlijk muziek naar een hoger niveau. De Soundbar is voorzien van zes 70mm drivers, met een maximaal vermogen van 180 watt. Dankzij de Sonic Emotion technologie ervaar je een virtuele surround weergave in je hele woonkamer. De 200 watt sub zorgt voor een flinke extra punch in al je films, games en muziek.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. De actie loopt t/m donderdag 31 maart. Let op: alleen deelnemers die de aanmelding van de nieuwsbrief bevestigen, maken kans op de Raumfeld Soundbar. Niet gewonnen? Bij een besteding vanaf 200,- in de Teufel webshop krijg je hoe dan ook 20,- korting na je inschrijving. Tijd voor nieuwe hi-fi!

MERK

EDITORS' CHOICE