Monitor Audio Platinum II demo’s bij HOBO hifi Den Haag

In samenwerking met Monitor Audio en een aantal andere importeurs organiseert HOBO hifi in Den Haag luistershows. Tussen 7 juni tot en 10 juli kun je in de winkel terecht voor demonstraties van het vlaggenschip van Monitor Audio, de PL500 II, en natuurlijk nog veel meer.

De demonstraties vinden plaats in drie verschillende luisterruimtes zodat niet alleen muziekliefhebbers, maar ook filmfanaten overtuigd kennis kunnen maken met de €20.000 kostende luidsprekers. Als aansturing wordt er gebruik gemaakt van PA 8 voorversterkers, MA 8.2 eindversterkers en de nieuwe MP 6.2 mediaspeler van het Duitse merk AVM. In een andere ruimte wordt de betaalbaardere AVM A 5.2 gebruikt.

De home cinemaliefhebber kan in een aparte ruimte genieten van een complete surroundopstelling met diverse luidsprekers en uiteraard een sub uit de Platinum II serie. Verder zal er een 4K beamer, Anthem AVM 60 processor en een MCA 50 eindversterker gebruikt worden.

In de referentieset wordt gebruik gemaakt van AudioQuest Wild kabels, de surroundopstelling wordt bekabeld met AudioQuest Aspen kabels en in de derde set vind je AudioQuest Rocket 88’s. Bij alle drie de sets worden Isotek netsnoeren en filters gebruikt.

Monitor Audio en hun Platinum II serie behoeven eigenlijk geen uitleg. Met 40 jaar ervaring  weten de Britten precies waar ze mee bezig zijn en hoe ze het beste geluid uit hun luidsprekers kunnen halen. Lees hier een eerder bericht over de Platinum II serie.

EDITORS' CHOICE