NIEUWSFocal

Beluister de Focal Utopia en Sopra bij BELHiFi

Focal, opgericht door Jacques Mahul in 1979 te Saint Etienne in Frankrijk, ontwerpt en ontwikkelt al meer dan 30 jaar luidsprekers met als voornaamste kenmerk hun befaamde geinverteerde dome tweeter.

Gedreven door passie, traditie en perfectie blijft Focal innoveren op technologisch vlak en combineert het merk moeiteloos hoogstaande technologie met luxe design.

Het concept “the Spirit of Sound” vertaalt deze passie en zin voor perfectie door het volledige gamma luidsprekers met als vlaggenschip de Utopia III reeks, de motor van al deze innovaties, gevolgd door de Sopra luidsprekers. Met nieuwigheden als de W cones, Focus Time, Multi-Ferrite, Beryllium, Power Flower, OPC, en Gamma Structure kan belooft Focal een uiterst muzikale en realistische weergave.

De luidsprekers van Focal worden steevast jaarlijks erkend en gelauwerd door vakpers wereldwijd en maken al geruime tijd deel uit van het standaard assortiment van BELHiFi. Met bijna het volledige Focal Utopia en Sopra gamma kan BELHiFi als één van de weinige shops in Benelux u het ganse jaar door op afspraak laten genieten van de.
- Stella Utopia EM
- Scala V2 Utopia
- Diablo Utopia
- Sopra n°2
- Sopra n°1

MERK

EDITORS' CHOICE