NIEUWSDenon

Win een HEOS systeem


Redactie Hifi.nl | 18 september 2016 | Fotografie Fabrikant | Denon
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 15 september 2016

Veel mensen maken thuis al gebruik van een HEOS (multiroom)systeem, maar halen daar vaak nog niet het maximale uit. Media Markt en HEOS willen je daarbij helpen. Laat ons weten wat jij nog mist in jouw HEOS set en ontvang de gemiste producten thuis om ze twee weken te kunnen testen.

Heb jij bijvoorbeeld al een goede speaker in je slaapkamer staan, maar  weet je nog niet hoe je het beste je filmervaringen kunt verbeteren? Dan hebben wij de oplossing. Op basis van jouw situatie bedenken specialisten van Media Markt en HEOS een mooie set-up met de beste producten. Geselecteerde deelnemers ontvangen daarna de producten om hun bestaande set aan te vullen en mogen deze twee weken lang uitgebreid testen. Dat kan betekenen dat je een HEOS HomeCinema soundbar met subwoofer thuis krijgt om te gebruiken, maar ook een HEOS 5 en een mooie multiroomset behoren uiteraard tot de opties. Alles om het beste geluid te leveren in jouw specifieke situatie.

Nadat de producten twee weken lang aan de tand zijn gevoeld, nemen wij contact op met de deelnemers om ze te vragen naar hun ervaringen – dit wordt uiteraard verwerkt in een mooi verslag. Een van de deelnemers mag het ontvangen product (of de producten) uiteindelijk houden. 

Deze actie is afgelopen!

MERK

EDITORS' CHOICE