NIEUWS

Foscam R4 HD 4MP pan-tilt camera: 24/7 live HD video’s!


Redactie HiFi.nl | 23 augustus 2016 | Fotografie Fabrikant

Met de Foscam R4 heeft u de ideale IP-beveiligingscamera voor thuis. Deze camera maakt indrukwekkende HD beelden met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Erg bruikbaar is de bewegingsdetectie waarmee u automatisch een email of pushbericht kunt laten versturen.

De Foscam R4 is een betrouwbare IP-camera met een 4MP lens voorzien van een nieuwe technologie die het mogelijk maakt in te zoomen zoals met een zoomlens, maar dan met een vaste lens. Dus in- en uitzoomen bijna zonder concessies te doen aan de beeldkwaliteit.

De mechanische IR-cut filter zorgt voor een heldere kleurweergave. Dankzij de dertien infrarood LED’s heeft de camera dan zicht tot acht meter. Verder ziet u nooit meer reflecties of donkere gebieden met HDR (high-level WDR) technologie. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over donkere gezichten bij helder licht. HDR corrigeert automatisch de verlichting en geeft een evenwichtiger beeld.

Bewegingsdetectie

De Foscam R4 kent een bijzonder bruikbare bewegingsdetectie. U bepaalt zelf wat er moet gebeuren als er beweging wordt geregistreerd. Dit kan bijvoorbeeld een waarschuwingsemail of een pushbericht naar uzelf zijn. Hierdoor kunt u tijdig ingrijpen en schade of diefstal voorkomen.

Opslag

De beelden kunnen worden opgeslagen op een Micro SD kaart. De Foscam R4 heeft een poort die geschikt is voor Micro SD kaartjes tot 128 GB. Ook ondersteunt de R4 Foscam Cloud opslag. U kunt zoveel video-opnames opslaan als u wilt zonder uzelf druk hoeven te maken of u wel voldoende opslacapaciteit hebt. Het is tevens mogelijk om de beelden real-time te bekijken. Dit kunt u eenvoudig via uw webbrowser of de Foscam app op uw smartphone of tablet.

Microfoon

De ingebouwde microfoon en hoogwaardige chip verminderen op effectieve wijze achtergrondgeluiden en zorgen voor goede tweeweg-audio. U kunt goed horen en gehoord worden zelfs met veel lawaai op de achtergrond.

Prijs

Foscam R4 HD 4MP pan-tilt camera: € 259,94

EDITORS' CHOICE