NIEUWSElac

ELAC neemt Audio Alchemy over

ELAC is goed bezig: afgelopen week berichtten we nog over de nieuwe Uni-Fi lijn van het merk, nu krijgen we te horen dat Audio Alchemy onderdeel wordt van ELAC. Dit zorgt voor een compleet nieuwe serie producten.

“Dit is een mijlpaal in de transformatie van ELAC naar een full-range fabrikant in de audiosector en het zal onze groei in de komende jaren versterken,” aldus Gunter Kürten, Managing Director bij ELAC. “Audio Alchemy brengt ons componenten die tot nu toe ontbraken in ons portfolio.” Het Californische Audio Alchemy staat bekend om hun voortreffelijke producten tegen een relatief lage prijs. Het merk werd zo’n 25 jaar geleden opgericht door Peter Madnick, die nog altijd aan het hoofd staat en met vrijwel hetzelfde team werkt als in de beginjaren.

Madnick en zijn ontwerpteam zijn inmiddels al begonnen met de compleet nieuwe ELAC Alchemy serie. Meer over deze producten zal bekend gemaakt worden tijdens CES 2017 in januari. Volgende week woensdag lees je bij ons alvast een review van de Audio Alchemy DDP-1, DPA-1 en DPA-1M. Mis ‘m niet!

EDITORS' CHOICE