NIEUWSHifi Limburg

KEF, B&W en Rotel shows bij Hifi Limburg


Redactie Hifi.nl | 18 november 2016 | Fotografie Fabrikant
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 13 november 2016

Hifi Limburg organiseert maandelijks een luistershow, maar in november zijn dat er zelfs twee: de eerste met Bowers & Wilkins en Rotel, de tweede met KEF.

12 november: Bowers & Wilkins en Rotel

Tijdens deze show is Stefan Zaunbrecher van importeur B&W te gast. Hij laat de Bowers & Wilkins CM8 en CM10S2 horen, gecombineerd met de Rotel RA1592, een nieuwe geïntegreerde versterker (met DAC). Er zal bovendien aandacht zijn voor de nieuwe Rotel 14-serie, met de A14 versterker en T14 streamer, die beiden dankzij DTS Play-Fi software te gebruiken zijn in een multiroomsysteem. Ook de nieuwe hoofdtelefooncollectie met de recent toegevoegde P9 is aanwezig. De luistershow is tussen 12.00 en 17.00.

19 november: KEF

Bij de show op zaterdag 19 november staat KEF centraal. Joost van den Bosch van importeur GP Acoustics is aanwezig om de Reference-serie te laten horen, in combinatie met de Lyngdorf TDAI2170 versterker/DAC/room corrector. Er zal speciaal aandacht zijn voor het effect dat een ruimte kan hebben op je geluid en welke methode je kunt gebruiken om dat te beïnvloeden – of dat nou fysiek of elektronisch is. Ook deze show vindt plaats tussen 12.00 en 17.00. Tenslotte krijgen alle bezoekers een gratis cd mee met goede opnames, zodat je thuis lekker verder kunt genieten.

Wil je een van de twee shows (of allebei) bezoeken? Stuur dan even een mailtje naar jack@hifilimburg.nl met de datum, zodat er rekening met je gehouden kan worden. De entree is uiteraard gratis.

EDITORS' CHOICE