Win een Bowers & Wilkins P9 Signature hoofdtelefoon


Redactie Hifi.nl | 13 november 2016 | Fotografie Fabrikant | Bowers & Wilkins
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 08 november 2016

In samenwerking met Bowers & Wilkins mogen wij een P9 Signature hoofdtelefoon weggeven – het resultaat van 50 jaar ervaring en innovatie en het nieuwe absolute topmodel. Lees hier wat je moet doen om kans te maken.

De P9 Signature is compleet anders dan de (goedkopere) P3, P5 en P7, wat als eerste opvalt bij het uiterlijk. Voor het topmodel is er gebruik gemaakt van Italiaans Saffiano-leer en kussens die volledig over de oren passen. In het gesloten model vind je 40 mm drivers die schuin op de oren gericht staan, wat resulteert in een opener soundstage.

Het team dat de vlaggenschip 800 D3 luidsprekers heeft gebouwd is ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de P9. Bowers & Wilkins claimt dan ook dat de hoofdtelefoon meer als een luidspreker is gebouwd, met een ophanging die de driver vrij laat bewegen. Om stabiliteit en de beste geluidskwaliteit te kunnen garanderen is de P9 alleen bekabeld verkrijgbaar, met de optie op een Lightning-kabel voor een iPhone 7.

Wil jij de Bowers & Wilkins P9 Signature hoofdtelefoon winnen? Geef dan op deze pagina antwoord op de vraag: “Hoe oud is Bowers & Wilkins dit jaar (2016) geworden?”. Succes!

MERK

EDITORS' CHOICE