NIEUWSAudioExpert

AudioExpert nu ook dealer van T+A HV Serie

Redactie Hifi.nl | 07 december 2016 | Fotografie Fabrikant | T+A

Ook AudioExpert is nu dealer van de HV Serie van T+A. Dat maakt T+A-distributeur Dynaudio Benelux bekend. AudioExpert volgt daarmee Alpha High End en The Hifi Studio Number One en is de derde audiozaak binnen de Benelux die een exclusief dealerschap binnenhaalt.

De HV (High Voltage) serie werkt met een significant hoger voltage, waarmee een extreem lineaire frequentiecurve gekoppeld kan worden aan een lage vervorming. Dit moet resulteren in een enorm dynamische en schone muziekweergave, waar je als luisteraar urenlang van kunt genieten.

Verder wordt er bij de HV Serie gebruik gemaakt van 10 tot 15 mm dikke panelen van massief aluminium voor de behuizing. Deze behuizing zorgt ervoor dat ongewenste magnetische velden niet binnen kunnen dringen. Bovendien wordt ieder model volledig symmetrisch opgebouwd en worden ze met de hand gebouwd in Duitsland.

Op het moment bestaat de HV Serie uit de P-3000 HV voorversterker, de A-3000 HV mono/stereo eindversterker, de PS-3000 HV power-supply, de PA-3000 HV geïntegreerde versterker, de PA 3100 HV versterker en de MP-3000 HV multi-source player. De MP-3100 HV is bovendien op komst.

Voor meer informatie (of een demonstratie) met de T+A HV Serie kun je contact opnemen met:

AudioExpert
Hinthamerstraat 111-113
5211 MH Den Bosch
073 - 6897729
info@audioexpert.nl

MERK

EDITORS' CHOICE