NIEUWSSonoro

Sonoro lanceert compact sonoroHIFI audiosysteem

Sonoro, een producent van designmuzieksystemen, heeft begin deze week de sonoroHIFI aangekondigd. Sonoro wil met dit compacte systeem elke ruimte voorzien van elegant design en hoogwaardige audio. Het toevoegen van het ‘woord’ HIFI schept in ieder geval hoge verwachtingen…

Het systeem moet volgens het Duitse merk een volledige muzikale ervaring bieden, zonder resonantie en (dus) vervorming. Dit wordt bereikt door een stevige behuizing met twee 6,5” woofers, vier 3” midwoofers en twee 0,75” tweeters. Deze configuratie is gekozen om een driedimensionaal geluid neer te kunnen zetten.

De sonoroHIFI is uitgerust met een cd-speler, Bluetooth aptX ondersteuning, aux-in, een optische ingang en DAB/DAB+ digitale radio. Verder heeft het een hoofdtelefoonuitgang en wordt het systeem geleverd met een infrarood afstandsbediening. Het systeem weegt (zonder stand) zo’n 22 kg en meet 536 (B) x 297 (H) x 400 (D) mm.Ondanks de naam heeft de sonoroHIFI geen HiFi prijs: voor 1.499 euro heb je er al een. Een bijbehorende stand is te koop voor 199 euro. 

EDITORS' CHOICE