NIEUWSSony

Sony NW-A35 Walkman voor hi-res audio

Sony heeft tussen de vele, vele productintroducties van het merk ook de NW-A35 Walkman gepresenteerd. De nieuwe Walkman biedt hoge kwaliteit audio voor onderweg, inclusief ondersteuning van DSD-formaten.

De Sony NW-A35 Walkman is uitgevoerd met vijf POSCAP condensatoren die als stroomvoorziening bieden voor de S-Master HX digitale versterker. Vervorming en ruis moeten op deze manier geminimaliseerd worden. De Walkman heeft ook twee klokoscillators voor modulatie. Het geluid wordt daardoor helderder en het stereogevoel neemt toe.

Naast de focus op muziekweergave in hoge kwaliteit, heeft Sony voor de NW-A35 ook gelet op mode en persoonlijke stijl. De nieuwe Walkman is compact, weegt slechts 98 gram, en is compatibel met Bluetooth en NFC voor draadloos contact met speakers of een koptelefoon. Een uitstekende partner voor de Sony MDR-100ABN draadloze NC-koptelefoon, zo voegt het merk zelf toe. 

De NW-A35 is geoptimaliseerd met een batterijduur tot 45 uur voor mp3, of 30 uur in hoge resolutie. Het verbeterde 3,1 inch aanraakscherm en de gebruikersinterface met handige knoppen aan de zijkant maken de Walkman NW-A35 gebruiksvriendelijk. Het toestel heeft een intern geheugen van 16GB dat via een microSD-kaart kan worden uitgebreid. Bij de walkman wordt een Hi-Res Audio Digital Noise Cancelling in-ear koptelefoon geleverd. 


De NW-A35 is vanaf februari 2017 verkrijgbaar in vijf kleuren: Viridian Blue, Cinnabar Red, Charcoal Black, Lime Yellow en Bordeaux Pink. De consumentenprijs voor de NWA-35 is € 200, geleverd zonder headphone. De NWA-35HN kost € 280 en heeft een hi-res audio compatibele noise-cancelling headphone.

EDITORS' CHOICE