NIEUWSKlipsch

Klipsch waagt zich aan open hoofdtelefoons met Heritage serie

Op de vloer van CES 2017 in Las Vegas werd de 70e verjaardag van Klipsch gevierd. Dit doet het merk onder andere met drie premium over-ear hoofdtelefoons.

Nooit eerder kon je in de productielijn van Klipsch (semi-)open hoofdtelefoons vinden, maar de HP-2 en HP-3 brengen daar verandering in. In tegenstelling tot veel concurrenten zijn de nieuwe modellen van Klipsch gemaakt van luxe materialen, zoals gefreesd hout, industrieel ogend metaal en runderleer. Ze komen in drie verschillende finishes: Ebony, Oak en Walnut.

In de HP-2 vind je 40mm Free Edge Bio drivers, de HP-3 is voorzien van een aanzienlijk grotere variant van 52mm. Beide hoofdtelefoons zijn alleen bekabeld te gebruiken, in tegenstelling tot de HP-1. Dit is de enige gesloten variant van het drietal en is dan ook draadloos en noise cancelling. Klipsch laat weten dat het geluidsbeeld niet moet onderdoen voor de beste luidsprekers van het merk, doordat de hoofdtelefoons zijn ontworpen op eenzelfde manier als een luidspreker.

GeÔnteresseerd? Dan hebben we slecht nieuws. De nieuws HPís komen namelijk pas in het laatste kwartaal van dit jaar op de markt. OfficiŽle prijzen voor Europa zijn nog niet bekend, maar de Amerikaanse prijzen geven alvast een indicatie: De HP-3 kost $1.000, de HP-2 $400 en de HP-1 tussen de $300 tot $500, afhankelijk van de features.†

EDITORS' CHOICE