NIEUWSSonus faber

Sonus Faber Homage bij Rhapsody


Redactie Hifi.nl | 08 maart 2017 | Fotografie Fabrikant | Sonus faber
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 06 maart 2017

Op zaterdag 11 maart kun je bij het Rhapsody terecht voor een interessante demonstratie. De Hilversumse winkel zal dan namelijk de Sonus Faber Homage Tradition series uitlichten.

De serie is een ode aan de traditie van het Italiaanse luidsprekermerk. De ‘looks & lines’ van de luidsprekers zijn herkenbaar omdat ze al jarenlang door Sonus Faber worden gebruikt. Maar het is niet alleen een prachtspeaker om te zien: ook onderhuids is er behoorlijk wat veranderd. Wat dat precies is en hoeveel invloed dat heeft op de weergavekwaliteit leggen Michael, Harry en Gerard van Rhapsody ongetwijfeld duidelijk uit. Ook Rob Hullekes van Sonus Faber-importeur Savor Audio zal aanwezig zijn. 

Op zaterdag 11 maart zetten ze de Sonus Faber Amati Tradition in. Deze vloerstaande luidspreker zal worden aangestuurd door een flinke Naim-set: de 282 voortrap, DR 300 eindtrap, Naim Phonotrap, NDSstreamer en de nieuwe Uniti Core. Audioquest draagt zorg voor de bekabeling en de analoge input ligt in de handen van de EAT reference draaitafel. Je kunt binnen lopen tussen 10.00 en 16.00.

EDITORS' CHOICE