NIEUWSiFi

avelanche - audio import neemt distributie iFi over van Daluso

Daluso en iFi – die twee namen lijken onlosmakelijk verbonden. Toch komt de distributeur vandaag met groot nieuws: Daluso stopt met iFi. Distributeur avelanche - audio import zal het stokje overnemen.

"Na de overname van het distributienetwerk van Harmonix, Enacom, Reimyo en Hijiri in Duitsland en Oostenrijk in 2015 werd het snel duidelijk dat het samen toch teveel werd,” vertelt Ed Doggen, eigenaar van Daluso. “Dan moet je keuzes maken, anders werkt het contra-productief. Het is jammer dat we afscheid nemen van het mooie iFi, maar we hebben een waardige opvolger gevonden: avelanche - audio import."

"iFi Audio is voor ons een uitgelezen kans,” vervolgt Arthur Venis van avelanche - audio import. “Ed heeft ons persoonlijk voorgedragen aan de iFi-organisatie. Onze uitdaging staat. En ook iFi heeft grote ambities als het gaat om verdere uitbreiding van het product portfolio. Er staan nog veel spannende, uiterst betaalbare producten op de rol. Wij hebben er zin in! De nieuwste iFi nano iONE wordt een topper. Draadloos streamen vanaf je smartphone of tablet was nog nooit zo simpel en goed."

MERK

EDITORS' CHOICE