NIEUWSAudio21

VinylFuif 2017 bij Audio21

Het is weer zover: de jaarlijkse aankondiging van de VinylFuif bij Audio21. Alle audioliefhebbers, vinylverzamelaars in het bijzonder, kunnen 13 en 14 mei vast vrijhouden in de agenda.†

Audio21 presenteert dit jaar een zestal sets in drie verschillende luisterruimtes. Qua aansturing kun je rekening houden met apparatuur van GamuT, Jadis, Pathos en Synthesis. GamuT vind je ook terug tussen de luidsprekers, samen met modellen van Opera, Trenner&Friedl en de Diapason Dynamis. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor mooie draaitafels: Avid Hifi, Nottingham Analogue, Transrotor, GoldNote en Pluto zullen overuren draaien.

Buiten de drie luisterruimtes is er overigens ook genoeg te beleven. In de parktuin kun je genieten van live muziek of lekker over de platenmarkt struinen. Voor de bourgondiŽrs onder ons is er bovendien een wijnproeverij!

De VinylFuif 2017 vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 mei. Je kunt beide dagen tussen 12.00 en 17.00 langskomen bij Audio21 voor al het bovenstaande. Adres:†Groteweg 21, 8191 JS Wapenveld.

EDITORS' CHOICE