NIEUWSWilson Audio

Wilson Audio komt met opvolger Alexia-luidspreker

Wilson Audio komt met een opvolger van de Alexia-luidspreker. De Alexia Series 2 heeft een aantal van dezelfde technologie‘n als de Alexx en WAMM Master Chronosonic-luidsprekers. De originele Alexia werd in 2012 gelanceerd en is de best verkopende speaker van Wilson Audio.

Muzikaliteit staat voorop bij Alexia Series 2

Wilson Audio vertelt dat iedere hoek en ronding onder de microscoop werden gelegd voor de Alexia Series 2. Alle onderdelen, groot of klein, zijn uitvoerig bestudeerd op eventuele verbeteringen. Bijna alles van de originele Alexia is opnieuw uitgedacht voor muzikale perfectie. Wilson Audio wil een zo natuurgetrouw en muzikale speaker maken in de Alexia Series 2. 

Heel veel weten we nog niet over de Alexia Series 2. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwe WAMM Convergent Synergy-tweeter. De nominale impedantie is verhoogd zodat de Alexia Series 2 goed werkt met meer versterkers dan de eerste versie. Ook zijn er kleine aanpassingen gedaan zoals zelfontwikkelde composiet onder de voetjes. Benieuwd zijn we zeker. Over de eerste Alexia waren wij erg tevreden. Alexia Series 2 is beschikbaar vanaf juli. 

EDITORS' CHOICE