NIEUWSRHA

RHA toont twee draadloze in-ears op High End München

Het Britse RHA zal volgende week twee nieuwe draadloze in-ear hoofdtelefoons tonen op de High End show in München. Beide in-ears spelen muziek via bluetooth. De nieuwe modellen zullen komende zomer verkrijgbaar zijn.

MA650 Wireless

De MA650 Wireless heeft een flexibele nekband en een afstandbediening met microfoon in het snoer. Het apparaat maakt gebruik van RHA’s 380.1 dynamische driver. Muziek speelt via bluetooth met ondersteuning van AAC, aptX, mp3 en SBC. Het frequentiebereik loopt van 16 tot 22.000 Hz. Een volle accu zorgt voor circa twaalf uur luisterplezier. De oordoppen zijn gemaakt van aluminium en sluiten de oren zodanig af dat weinig omgevingsgeluid zal doordringen. Het apparaat is vocht- en zweetbestendig volgens de IPX4-norm. De koper krijgt drie jaar garantie. De verkoopprijs is 99,99 euro.

MA750 Wireless

De MA750 Wireless legt de lat iets hoger en maakt gebruik van RHA´s 560.1 dynamische driver. Ook de MA750 Wireless heeft een flexibele nekband, maakt gebruik van bluetooth (AAC, aptX. mp3 en SBC) en heeft een accu voor circa 12 uur gebruik. De MA750 Wireless oordoppen zijn echter gemaakt van roestvrij staal. Ook de MA750 Wireless is vocht- en zweetbestendig volgens de IPX4-norm. Voorts hebben de oordoppen van de MA750 Wireless flexibele haken die de gebruiker over zijn oor kan hangen voor nog meer draagcomfort. De verkoopprijs is 149,95 euro met drie jaar garantie.

RHA

RHA is gespecialiseerd in draagbare producten. Het bedrijf maakt uitsluitend in-ear hoofdtelefoons en draagbare DA-converters.

EDITORS' CHOICE