NIEUWSBluesound

Bluesound introduceert draadloze link voor iedere subwoofer

Bluesound heeft onlangs een draadloze luidsprekerlink geďntroduceerd genaamd RT100. Met de RT100 kan de gebruiker een draadloze koppeling leggen tussen zijn Bluesound Pulse of Soundbar en elke willekeurige subwoofer. “Voeg gemakkelijk bas toe aan jouw thuisbioscoop en hifiset”, luidt de wervende kreet van Bluesound.

Bluesound RT100

Met de RT100 kan elke subwoofer gekoppeld worden aan de Pulse Soundbar en ervoor zorgen dat de soundbar zich bezighoudt met wat er zich allemaal afspeelt in het middengebied en de hoge tonen van filmgeluid of muziek. De RT100 leidt immers lage tonen naar een subwoofer. De RT100 gebruikt draadloze point-to-point technologie voor de verbinding van de Pulse Soundbar of iedere andere speler van Bluesound met een bestaande subwoofer van een ander merk. En dat allemaal zonder het gedoe van rommelige bekabeling.

Omdat de RT100 een full-range apparaat is dat zowel zendt als ontvangt, kan hij ook gebruikt worden om actieve luidsprekers zoals de Bluesound Pulse Mini of Pulse Flex draadloos op een stereo-installatie aan te sluiten, zonder luidsprekerkabels.

De RT100 is per direct verkrijgbaar voor 129 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE